meniuri personalizate

Când vorbim de meniuri personalizate, ne gândim imediat la mâncare bună sau la restaurantul preferat, unde primul lucru pe care il facem este să răsfoim meniul înfometați sau dornici de experiențe culinare noi.

Nu doar restaurantele sau barurile folosesc meniuri personalizate pentru a-și expune produsele, evenimentele private sau corporate le-au introdus și ele deja “in meniu” de ceva timp, pentru a face o bună impresie invitaților.

Într-un restaurant, meniurile personalizate sunt un element cheie în călătoria culinară în care pornește o persoană și la sfârșitul căreia se decide să devină client fidel al locului, de aceea restaurentele de top investesc foarte mult în design-ul și materialele meniurilor, ca parte din identitatea lor vizuală. În funcție de specificul restaurantului sau al evenimentului, meniurile sunt personalizate până la cele mai mici detalii, astfel încât clienții să-și dorească să fie în permanență alături, făcând business-ul să evolueze.

Este foarte ușor să te diferențiezi de competitori printr-un meniu personalizat care pune în valoare cele mai apreciate preparate sau ultimele noutăți și oferte. Fie că vorbim de un meniu personalizat pentru un restaurant fizic, unde oamenii pot lua masa, fie că vorbim de un meniu personalizat pentru take-away, design-ul meniului trebuie să cuprindă felurile de mâncare disponibile, deserturile și băuturile, și să scoată in evidență recomandarea bucatarului, meniul zilei, reducerile, sau orice alte oferte interesante. Există și varianta ca meniul pentru desert și meniul pentru băuturi să fie separate, în funcție de strategia de business a fiecăruia.

Nu exista meniu pentru care sa nu avem hartia și materialele potrivite, o multitudine de finisări și modalități de prindere, iar dacă nu ai deja un design, echipa noastra de graficieni îți poate veni în ajutor cu nenumarate idei delicioase de cum ar putea să arate meniul restaurantului tău.

Sfat: Având în vedere contextul pandemic în care ne aflăm și nu numai, recomandăm clienților noștri plastifierea / laminarea meniurilor personalizate pentru o rezistență mai mare la dezinfectări repetate sau la alți factori care pot distruge meniul. Paginile laminate pot fi curățate foarte ușor, în cazul în care se murdăresc de mâncare, și sunt rezistente la apă.

vrei-servicii-grafica-design

Ai nevoie de un design pentru meniuri personalizate?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servicii de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț pentru meniuri personalizate:
 • formatul printului (dimensiuni)
 • tipar (color sau alb-negru, față sau față-verso)
 • suport (gramajul hârtiei și materialul ales)
 • finisări suplimentare (laminare mată/lucioasă/soft touch, biguire etc)
 • cantitate (de câte bucăți ai nevoie)
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru meniuri personalizate:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG (la rezoluție de minim 300dpi)

*Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

Persoane Juridice:

 • plata se efectuează la livrare, prin OP, cash sau direct la curier pentru comenzi cu valoare mai mică de 300 lei
 • se achită un avans de minim 50%, iar restul sumei se achită la livrare pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei
 • plata la termen se negociază în urma unor colaborări de lungă durată, după semnarea unui contract de prestări servicii

Persoane Fizice

 • comanda se achită în avans, prin OP sau prin serviciul MobilPay
Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Bd. Iuliu Maniu 7, Incinta Apaca, Corp 90A, Sector 6, București (GoogleMaps / Waze – „PRINTESCU”)
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.

  CERE O OFERTĂ

  Te-ar mai putea interesa:

  personalizare-textile-dtg-dtf-termotransfer-broderie

  Personalizare textile

  etichete-stickere

  Etichete – Stickere

  afise-postere-A0-A1-A3-A4

  Afișe – Postere

  personalizare-obiecte-promotionale

  Personalizare obiecte