mape-de-prezentare-A4-stanta

mape de prezentare

Mapele de prezentare fac parte din identitatea vizuală a unui brand sau a unei companii și sunt soluția perfectă pentru prezentări, conferințe, târguri sau întâlniri de afaceri, atunci când trebuie să ai organizate și la îndemână toate documentele și prezentările de care ai nevoie pentru a-ți face cunoscută afacerea. Design-ul unei mape de prezentare te poate ajuta să faci o impresie bună colaboratorilor tăi, însă cel mai important este ca partenerii de afaceri să găsească în interior informațiile esențiale business-ul tău, motiv pentru care o mapă de prezentare trebuie să conțină întotdeauna o carte de vizită cu datele de contact, dar și o scurtă prezentare care să reflecte filosofia și identitatea companiei tale. Oferind toate informațiile de care partenerii tăi au nevoie, frumos aranjate în mape de prezentare, vei da dovada de profesionalism, disciplină și seriozitate.

În general, mapele de prezentare au format A4, dar dacă modelul tău de business este neconvențional, nimeni nu te poate opri să alegi alt format pentru mapele cu ajutorul cărora îl vei promova.

Cel mai folosit suport pentru mape de prezentare este cartonul dublu cretat de 300-350gr, dar poți profita de versatilitatea mapelor de prezentare ca element de promovare alegând finisaje premium cum ar fi laminarea mată, lucioasă, soft touch a copertelor sau lăcuirea selectivă a unor elemente cheie, cum ar fi logo-ul, titlul sau elementele grafice. Mapele de prezentare au de regulă buzunar aplicat prin lipire (pentru cantități mai mici de 100 buc.) sau pot fi mape cu autoformare din ștanță (pentru cantități mai mari). Buzunarul este util atât pentru securizarea documentelor din interiorul mapei, cat și ca suport pentru cărțile de vizită.

Dacă nu ai încă un design pentru mape de prezentare, folosește template-ul de mai jos pentru a-ți crea propriul design sau contactează echipa noastră de graficieni, care te poate ajuta cu servicii integrate de design și print.

Ai nevoie de un design pentru mape de prezentare?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servicii integrate de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț pentru mape de prezentare:
 • tipul de mapă: stanțată sau cu buzunar aplicat
 • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
 • suportul (gramajul hârtiei și materialul ales)
 • ce finisaje vrei: plastifiere (mată / lucioasă sau soft-touch), lacuire selectivă etc
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru mape de prezentare:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG, .PNG (la rezoluție de minim 300dpi)

*Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

Persoane Juridice:

 • plata se efectuează în avans, prin OP sau cash, pentru comenzi cu valoare mai mică de 1.000 lei
 • se achită un avans de minim 50%, iar restul sumei se achită la livrare pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei
 • plata la termen se negociază în urma unor colaborări de lungă durată, după semnarea unui contract de prestări servicii

Persoane Fizice

 • comanda se achită în avans, prin OP sau prin serviciul MobilPay
Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Cotroceni Business Center (Apaca) – Bd. Iuliu Maniu 7, Corp A, Scara 3, Etaj 1, Birou 20, Sector 6, București
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.

  CERE O OFERTĂ

  Te-ar mai putea interesa:

  carti-de-vizita-standard-premium

  Cărți de vizită

  etichete-stickere

  Etichete – Stickere

  brosuri-cataloage-reviste-personalizate

  Brosuri – Cataloage

  flyere-pliante

  Flyere – Pliante