print-floor-graphic

floor graphics

Folosește floor graphics sau floor sticker-ul pentru a-ți îndruma clienții către produsele pe care doresti să le promovezi, pentru a informa trecătorii sau pentru a ajuta oamenii să păstreze distanța corespunzătoare față de ceilalți în spații aglomerate. Floor graphics sau floor sticker-ul este un autocolant printat și decupat în orice formă cu care poate fi decorat orice tip de pardoseală (parchet, gresie, marmura, ciment, etc), o metodă inventivă și eficientă de comunicare pentru orice business sau instituție. Floor graphics sau floor sticker-ul nu ocupă spațiu și este chiar sub nasul trecatorilor, iar dacă are un design atractiv, floor graphics / floor sticker-ul poate avea un impact important, poate genera mai mult trafic sau mai multe vânzaări, poate crește gradul de conștientizare în cadrul unor campanii sociale sau poate fideliza clienții unui brand.

Pentru o rezistență sporită la trafic intens și pentru anti-aderență, autocolantul floor graphics / floor sticker este laminat cu o folie transparentă specială de protecție și poate fi folosit atât în interior, in supermarket, magazine de construcții, târguri, spitale, școli sau la metrou, cât și în spații deschise, în piețe, parcuri sau stații de autobuz.

Floor graphics sau floor sticker-ul poate fi permanent sau temporar, fiind foarte ușor de aplicat sau îndepărtat, fără a lasa urme, și poate fi nu doar o metodă eficace de promovare, ci o solutie ingenioasă de design interior, autocolantul floor graphics / floor sticker fiind și un bun element decorativ.

vrei-servicii-grafica-design

Ai nevoie de un design pentru floor graphic?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servici de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț pentru floor graphic:
 • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
 • formatul printului (dimensiuni)
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru floor graphic:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG (la rezoluție de minim 300dpi)

Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

Persoane Juridice:

 • plata se efectuează la livrare, prin OP, cash sau direct la curier pentru comenzi cu valoare mai mică de 300 lei
 • se achită un avans de minim 50%, iar restul sumei se achită la livrare pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei
 • plata la termen se negociază în urma unor colaborări de lungă durată, după semnarea unui contract de prestări servicii

Persoane Fizice

 • comanda se achită în avans, prin OP sau prin serviciul MobilPay
Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Bd. Iuliu Maniu 7, Incinta Apaca, Corp 90A, Sector 6, București (GoogleMaps / Waze – „PRINTESCU”)
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.

  CERE O OFERTĂ

  Te-ar mai putea interesa:

  carti-de-vizita-standard-premium

  Cărți de vizită

  flyere-pliante

  Flyere – Pliante

  mape-de-prezentare-A4-stanta

  Mape de prezentare

  etichete-stickere

  Etichete – Stickere