autocolant-pvc-printescu-geam-fereastra

autocolant pvc

Autocolantul PVC este unul dintre cele mai folosite materiale în producția publicitară datorită varietății de forme pe care le poate lua în produsele finale de promovare, de la autocolant PVC simplu, printat și aplicat pe geamuri, spre exemplu, până la floor graphics, un autocolant PVC dur și rezistent la transfer. Autocolantul PVC vine, de regulă, în role de mari dimensiuni, printabile sau colorate în masă, pentru a fi mai apoi aplicate pe suprafața dorită sau tăiate la cutter plotter în diverse forme, în funcție de nevoile de promovare.

autocolant-pvc-geamuri-masina-forex-caserat-colaj

autocolant pvc printabil în rolă

Folie PVC (autocolant PVC) albă sau transparentă, cu suprafața lucioasă sau mată și cu un adezivul de culoare gri sau transparent. Se poate imprima cu solvent, ecosolvent sau cu cerneluri dye ink. Suprafața foliei este tratata împotriva încărcării electrostatice, pentru o acuratețe mai mare a imprimării. Calitate excelentă a imaginilor, culori vii, claritate deosebită. Materialul se aplică pe suprafețe plane ca: sticlă, metal, plastic rigid etc.

Ca finisări opționale pentru autocolantul PVC printabil există laminarea mată sau lucioasă, pentru o rezistență sporită la intemperii dar și pentru o aplicare mai ușoară pe diverse suprafețe plane (cu cât folia este mai groasă, cu atât se aplică mai ușor, evitându-se astfel bulele de aer care se pot forma la suprafață).

Unde îl poți aplica: decorări exterioare sau interioare, printuri de orice dimensiuni, decorare vehicule, casete luminoase, diferite semne, decorare geamuri, vitrine, displayere etc.

autocolant pvc cutter-plotter

Autocolantul PVC poate fi și tăiat pe contur la cutter plotter, în role de autocolant colorate în masă sau din role de autocolant PVC printabil, după ce au fost printate în prealabil design-urile dorite. În formă finală, găsim autocolatul PVC cutter plotter ori pe diverse suprafețe plane, de regulă, geamuri, într-o singură culoare și în forme vectoriale tăiate pe contur (de exemplu, programul unui magazin pe geamul de la intrare), ori sub formă de stickere PVC, printate și tăiate apoi pe contur.

autocolant-PVC-cutter-plotter

Indiferent de forma finală pe care o ia autocolantul PVC cutter plotter, poate fi folosit la inscripționări (auto și nu numai), sablare, decorațiuni pentru pereți, autovehicule, vitrine, casete luminoase, diverse obiecte personalizate, panouri, plăci direcționale etc.

vrei-servicii-grafica-design

Ai nevoie de un design pentru autocolant PVC?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servici de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț pentru autocolant PVC:
 • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
 • formatul printului (dimensiuni)
 • suportul: autocolant mat / lucios / transparent / colorat în masă
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru autocolant PVC:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG (la rezoluție de minim 300dpi)

Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

Persoane Juridice:

 • plata se efectuează la livrare, prin OP, cash sau direct la curier pentru comenzi cu valoare mai mică de 300 lei
 • se achită un avans de minim 50%, iar restul sumei se achită la livrare pentru comenzi cu valoare mai mare de 300 lei
 • plata la termen se negociază în urma unor colaborări de lungă durată, după semnarea unui contract de prestări servicii

Persoane Fizice

 • comanda se achită în avans, prin OP sau prin serviciul MobilPay
Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Bd. Iuliu Maniu 7, Incinta Apaca, Corp 90A, Sector 6, București (GoogleMaps / Waze – „PRINTESCU”)
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.

  CERE O OFERTĂ

  Te-ar mai putea interesa:

  carti-de-vizita-standard-premium

  Cărți de vizită

  flyere-pliante

  Flyere – Pliante

  mape-de-prezentare-A4-stanta

  Mape de prezentare

  etichete-stickere

  Etichete – Stickere