brosuri-cataloage-reviste-personalizate

broșuri – cataloage – reviste

Una dintre cele mai bune modalități de a-ți promova afacerea este să oferi clienților o broșură sau un catalog care să pună în valoare, printr-un design atractiv, atât produsele și serviciile tale, cât și povestea din spatele acestora.

Cu ajutorul unei broșuri poți transmite eficient și sigur mesajul dorit într-o campanie de promovare, iar un catalog promoțional este întotdeauna instrumentul perfect de lansare a unei game variate de servicii sau produse, prin simpla etalare a mostrelor acestora.

Broșurile și cataloagele reflectă imaginea brandului tău, motiv pentru care trebuie sa aibă o calitate ridicată atat la nivel de design, cât și în ceea ce privește modalitatea de tipărire. Fie că vorbim de manuale de training sau de manuale cu instrucțiuni de utilizare a unor echipamente, de ghiduri ajutătoare sau de cataloage prezentând noi colecții de haine sau bijuterii, broșurile și cataloagele trebuie să atragă din prima clipă cititorul și să-l facă pe acesta să parcurgă întreg conținutul. Pe lângă un design inedit, hârtia pe care este printată o broșură sau un catalog, dar și finisajele opționale ale broșurii / catalogului, cum ar fi laminarea mată, lucioasă sau cu efect soft-touch, acoperirea elementelor cu lăcuire selectivă sunt elementele cheie care transformă o broșură sau un catalog într-un produs premium garantat. În funcție de numărul de pagini și de design, modalitățile de prindere pentru o broșură sau un catalog sunt broșarea, prinderea cu capse (tip caiet) sau spiră metalică. 

modalități de prindere pentru broșuri / cataloage

brosura-catalog-sistem-prindere-capse

Capsare

brosura-catalog-sistem-prindere-spira-metalica

Spiră metalică

brosura-catalog-sistem-prindere-brosare

Broșare

O broșură sau un catalog trebuie să aibă în primul rând o copertă atractivă, o distribuție aerisită a informației care să permită parcurgerea ușoară a acesteia, un mesaj concis scos în evidență de elemente grafice captivante și imagini care să ilustreze perfect mesajul. Dacă nu ai deja un design pentru broșurile și cataloagele cu care să îți impresionezi partenerii de afaceri sau viitorii clienți, echipa noastră de graficieni te pot ajuta cu servicii integrate de design și printare pentru orice tip de broșură  ai nevoie.

vrei-servicii-grafica-design

Ai nevoie de un design pentru broșuri / cataloage?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servicii integrate de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț pentru broșuri / cataloage:
 • formatul printului (dimensiuni)
 • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
 • suportul (gramajul hârtiei și materialul ales)
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru broșuri / cataloage:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG, .PNG (la rezoluție de minim 300dpi)

*Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

Persoane Juridice:

 • plata se efectuează în avans, prin OP sau cash, pentru comenzi cu valoare mai mică de 1.000 lei
 • se achită un avans de minim 50%, iar restul sumei se achită la livrare pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei
 • plata la termen se negociază în urma unor colaborări de lungă durată, după semnarea unui contract de prestări servicii

Persoane Fizice

 • comanda se achită în avans, prin OP sau prin serviciul MobilPay
Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Cotroceni Business Center (Apaca) – Bd. Iuliu Maniu 7, Corp A, Scara 3, Etaj 1, Birou 20, Sector 6, București
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.

  CERE O OFERTĂ

  Te-ar mai putea interesa:

  carti-de-vizita-standard-premium

  Cărți de vizită

  flyere-pliante

  Flyere – Pliante

  mape-de-prezentare-A4-stanta

  Mape de prezentare

  etichete-stickere

  Etichete – Stickere