despre noi…

Printescu a fost creat în 2013 din dorința de a aborda diferit piața producției publicitare. Am vrut o experiență personală cu fiecare client, o comunicare mai onestă și mai eficientă, o atenție mai mare pentru fiecare proiect în parte, parteneri valoroși și de lungă durată mai mult decât simpli cumpărători.

Pornind la drum cu o echipă creativă, cu experiență în producția publicitară, comunicare, marketing și vânzări, am înțeles perfect cât de importantă este promovarea unei afaceri sau a unui brand personal și cât de diferite sunt nevoile partenerilor noștri.

Pentru a fi mai buni în fiecare zi și pentru a veni mereu în întâmpinarea clienților cu servicii de calitate, materiale premium și soluții personalizate de print și creație digitală la cele mai înalte standarde, am investit în primul rând în echipă, punându-i în permanență la dispoziție cursuri online de dezvoltare personală, business, programare sau design.

Am putut să oferim astfel mai mult, an de an, de la servicii de print indoor/outdoor, tipar digital si offset sau personalizare textilă, la creație, grafică și marketing digital, fotografie de produs și webdesign.

Ne-am îmbogățit portofoliul constant, lucrând cu branduri locale și companii internaționale la importante proiecte de publicitate și marketing, și ne-am bucurat când am putut fi alături de asociații și organizații non-profit din domeniul social sau educație.

După 8 ani, modul nostru de a mulțumi oamenilor care ne-au fost alături este să oferim o platformă Printescu nouă, mai modernă, mai ușor de navigat. Cu ajutorul noului website Printescu, clienții noștri au acces și mai ușor la produsele și serviciile noastre, la consultanță pentru a-și personaliza comanda, la idei noi de design și marketing digital.

De asemenea, Printescu s-a alaturat proiectului Plantează în România și donează pentru plantarea unui copac la fiecare comandă primită. Îți mulțumim că ne ești alături!