afișe – postere

Clasicele afișe și postere personalizate rămân și acum varianta ideală pentru ca mesajul tau să fie văzut de cât mai mulți oameni pe stradă, în magazine sau în organizația pe care o conduci. Fie ca vorbim despre noile postere OMS cu sfaturi privind distanțarea socială, spălatul pe mâini sau purtarea măștii, fie despre afișele electorale sau cele prin care ne este anunțat un spectacol de teatru, un concert sau un festival, mesajul trebuie transmis clar și concis pentru a ajunge cât mai ușor la receptor. Iar dacă promovezi un eveniment, o ofertă sau, pur și simplu, vrei ca afacerea ta să fie cât mai vizibilă, atât afisele, cât și posterele, reprezintă instrumentul perfect al unei campanii de publicitate de succes.

Pe lângă un design atractiv, culori care să inspire și informație relevantă, este important să alegem hârtia și dimensiunile potrivite pentru ca afisele sau posterele dorite să capteze instant atenția privitorilor. Ele pot fi printate pe o banala coală A4, însă pentru un impact puternic, mai ales în cazul afișelor și posterelor de exterior, se poate opta pentru dimensiuni mult mai mari, cum ar fi A1 sau A0. Hârtia lucioasă conferă eleganță, iar cea fotografică este special creată pentru a reda o claritate deosebită a imaginilor, ambele permițând imprimarea perfectă și crearea unui suport durabil al printului. În cazul în care afișele sau posterele sunt de exterior, un alt material excelent pentru printare este polipropilena, rezistentă la apă sau intemperii.

Suport standard pentru afișe – 200gr/mp.

Gramajul hârtiei poate fi diferit de 200gr/mp, dar recomandat este să fie cuprins între 90-300gr/mp, sau pe hârtie foto de 200gr.

Dimensiuni standard pentru afise-postere:

Afiș A0 (841 x 1189 mm) / Afis B1 (707 x 1000 mm) / Afis A1 (594 x 841 mm) / Afiș B2 (500 x 707 mm) / Afiș A2 (420 x 594 mm) / Afiș B3 (350 x 500 mm) / Afiș A3 (297 x 420 mm) / Afiș A4 (210 x 297 mm)

dimensiuni-afise-postere-printescu

Odată alese dimensiunea și materialele care să se plieze perfect pe nevoile afacerii tale și dacă design-ul afișului sau al posterului dorit este gata, noi ne vom ocupa de restul, livrarea putând fi facută in doar cateva zile sau chiar în aceeași zi, în funcție de cantitate. În cazul în care afișul tau nu este deja personalizat sau îți doresti un design mai atractiv, echipa noastra de graficieni va putea să sară în ajutor, oferind servicii integrate de print si design.

 

vrei-servicii-grafica-design

Ai nevoie de un design pentru afișe / postere?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servici de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț pentru afișe / postere:
 • formatul printului (dimensiuni)
 • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
 • suportul (gramajul hârtiei și materialul ales)
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru afișe / postere:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG, .PNG (la rezoluție de minim 300dpi)

*Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

Persoane Juridice:

 • plata se efectuează în avans, prin OP sau cash, pentru comenzi cu valoare mai mică de 1.000 lei
 • se achită un avans de minim 50%, iar restul sumei se achită la livrare pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei
 • plata la termen se negociază în urma unor colaborări de lungă durată, după semnarea unui contract de prestări servicii

Persoane Fizice

 • comanda se achită în avans, prin OP sau prin serviciul MobilPay
Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Cotroceni Business Center (Apaca) – Bd. Iuliu Maniu 7, Corp A, Scara 3, Etaj 1, Birou 20, Sector 6, București
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.

  CERE O OFERTĂ

  Te-ar mai putea interesa:

  carti-de-vizita-standard-premium

  Cărți de vizită

  etichete-stickere

  Etichete-Stickere

  personalizare-textile-dtg-dtf-termotransfer-broderie

  Personalizare Textile

  print-pe-banner-poliplan

  Banner-Poliplan