flyere-pliante

flyere – pliante

Indiferent de industria în care activezi, flyerele și pliantele sunt cea mai simplă, ieftină și eficientă metodă de marketing, fie că vorbim de lansarea unor produse sau servicii noi, de promovarea unor oferte, reduceri sau evenimente, de inaugurarea unei campanii electorale sau de comunicarea unor noi masuri sanitare.

Cu ajutorul flyerelor și al pliantelor împărțite pe stradă, în cadrul unui eveniment, trimise în cutiile poștale, afișate la intrarea unui hotel sau a unui restaurant, mesajul tău va ajunge ușor și natural la foarte mulți oameni.

Traversăm o perioadă dificilă, cu restricții și măsuri de prevenție care se schimbă de la zi la zi și care afectează mai toate domeniile de activitate, iar flyerele și pliantele pot fi cea mai rentabilă soluție de a informa sau a ține la curent clienții cu noile ore de operare, cu noile oferte sau chiar cu servicii de livrare și take away în perioada pandemiei.

Din cauza dimensiunilor reduse, flyerele trebuie să conțină doar informațiile esențiale ale campaniei tale de marketing, dar dacă ai mai multe de spus, pliantele împăturite în două, trei sau chiar mai multe părți sunt varianta ideală de a comunica oamenilor noutățile brandului tău.

Pe lângă un design inedit, hârtia unui flyer sau a unui pliant, dar și finisajele opționale ale flyerului / pliantului, cum ar fi laminarea mată, lucioasă sau soft touch sunt elementele cheie care scot în evidență flyerul sau pliantul pe care îl oferi.

flyer-DL-A5-A6

FLYERE

pliant-bifold-A4-A5

PLIANTE BIFOLD

pliant-trifold-A4

PLIANTE TRIFOLD

Păstrează textul flyerelor și al pliantelor scurt, folosește titluri care să sintetizeze întreaga idee a flyerului sau a pliantului și intertitluri menite să facă citirea mai ușoară și limitează-te la culorile brandului pentru a nu încărca inutil paginile flyerului / pliantului tău. Un impact vizual puternic îl au și imaginile ca background al flyerului sau al pliantului sau folosirea unor elemente grafice în completarea textului acestuia. Dacă nu ai deja un design pentru flyerele si pliantele tale, echipa noastră de graficieni te pot ajuta cu servicii integrate de design și printare pentru orice pliant sau flyer ai nevoie.

vrei-design-grafica

Ai nevoie de un design pentru flyere / pliante?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servicii de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț pentru flyere / pliante:
 • formatul printului (dimensiuni)
 • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
 • suportul (gramajul hârtiei și materialul ales)
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru flyere / pliante:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG, .PNG (la rezoluție de minim 300dpi)

*Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

Persoane Juridice:

 • plata se efectuează în avans, prin OP sau cash, pentru comenzi cu valoare mai mică de 1.000 lei
 • se achită un avans de minim 50%, iar restul sumei se achită la livrare pentru comenzi cu valoare mai mare de 1.000 lei
 • plata la termen se negociază în urma unor colaborări de lungă durată, după semnarea unui contract de prestări servicii

Persoane Fizice

 • comanda se achită în avans, prin OP sau prin serviciul MobilPay
Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Cotroceni Business Center (Apaca) – Bd. Iuliu Maniu 7, Corp A, Scara 3, Etaj 1, Birou 20, Sector 6, București
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.

  CERE O OFERTĂ

  Te-ar mai putea interesa:

  carti-de-vizita-standard-premium

  Cărți de vizită

  etichete-stickere

  Etichete – Stickere

  mape-de-prezentare-A4-stanta

  Mape de prezentare

  personalizare-textile-dtg-dtf-termotransfer-broderie

  Personalizare textile