termeni și condiții

1. DEFINIȚII ȘI ASPECTE GENERALE

Înainte de utilizarea site-ului www.printescu.ro vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile prevăzute în acest document. SC PRINTESCU SRL își rezervă dreptul de a schimba sau actualiza informațiile de pe site și din acest document oricând, fără o notificare în prealabil.

Site-ul www.printescu.ro este un site de prezentare a produselor și serviciilor furnizate de către  PRINTESCU SRL la punctul de lucru din București, Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp 90A, sector 6.

Site web/site – adresa web www.printescu.ro, poprietatea exclusivă a SC PRINTESCU SRL, prin intermediul căreia SC PRINTESCU SRL își prezintă serviciile si produsele către potențialii clienți. 

Client – orice persoană fizică sau juridică, de orice naționalitate, care plasează o comandă prin intermediul formularului de comandă/contact de pe site sau prin intermediul mijloacelor de comunicare puse la dispoziție pe site (e-mail, număr de telefon, adresă). 

Utilizator – orice persoană care utilizează site-ul www.printescu.ro și este de acord cu termenii și condițiile din acest document.

Vânzător – societatea SC PRINTESCU SRL, persoană juridică înregistrată în România, cu sediul social în București, Str. Călțunași , Nr. 1, Bl. 147, Sc. 1, Ap. 3, Sector 4, înregistrată sub Nr. Reg. Com. J40/8907/2013, având cod unic de înregistrare fiscală RO32016137, e-mail: contact@printescu.ro, tel.: 021 313 88 87.

Ofertă – transmiterea de către Vânzător în urma cererii unui Utilizator, prin intermediul formularului de contact/ofertă a unei oferte de preț, în conformitate cu detaliile oferite de către Utilizator.

Comandă – materializarea intenției de achiziționare a serviciilor de către Utilizator, în urma ofertei primite de la Vânzător, prin intermediul e-mail-ului.

Newsletter – buletin informativ conținând oferte, promoții sau anunțuri, transmis de către Vânzător oricărui Utilizator care a optat pentru primirea acestuia.

Formular de contact/comandă – document electronic prin intermediul căruia Utilizatorul își manifestă interesul pentrul serviciile oferite de către Vânzător și cere informații sau o ofertă.

 

2. PROPRIETATE INTELECTUALĂ / DREPTURI DE AUTOR­

Societatea SC PRINTESCU SRL, proprietară a site-ului www.printescu.ro are drept de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului (text, imagini, logo-uri etc., cu excepția materialelor achiziționate în virtutatea unui drept neexclusiv) și intră sub incidența Legii pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și a legilor privind proprietatea intelectuală. Denumirea și logo-ul PRINTESCU sunt marcă înregistrată a SC PRINTESCU SRL. Copierea textelor sau a elementelor grafice de pe site și reproducerea lor pe orice alt suport, fără acordul prealabil al administratorului constituie o infracțiune și este tratată conform legislației în vigoare.

 3.  CONFIDENȚIALITATE

www.printescu.ro se angajează să păstreze confidențialitatea datelor personale ale clienților săi și să nu le furnizeze către terțe părți. Conform legislației în vigoare, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private, www.printescu.ro se obligă să administreze datele personale ale clientului în condiţii de siguranţă şi doar în scopul realizării contractului de prestări servicii și a menținerii legăturii dintre client și companie.