personalizare-obiecte-promotionale

personalizare obiecte

Tu cum îți promovezi afacerea și cum te diferențiezi față de competitori? Produsele promoționale, personalizate cu logoul sau sloganul brandului tău (pixuri personalizate, stick-uri USB, căni personalizate, brichete personalizate, etc) sunt detalii care pot face diferența într-o întâlnire de afaceri, la un târg sau ca parte dintr-un cadou oferit partenerilor de afaceri.

Opțiunile sunt nenumărate. În funcție de profilul businessului tău, poți alege orice obiect pentru a fi personalizat. Cum se realizează obiectele personalizate? Sunt patru metode prin care produsele promoționale pot fi personalizate: Print UV, tampografie, gravură și sublimare.

print uv

personalizare-obiecte-promotionale-print-uv

Personalizarea cu print UV este o metodă de imprimare digitala, care foloseste lumini ultraviolete pentru uscare, pe măsură ce grafica este tipărită. Fiind o formă de printare digitală, nu există nicio limită in ceea ce priveste numarul de culori sau nuantele folosite, printul având o calitate superioara. Este ideal pentru personalizarea obiectelor atât în cantități mici, cat și in cantități medii și mari.

Se poate imprima pe: plastic, carton, lemn, piele, sticlă, plăcuțe de forex sau plexiglas etc.

tampografie

personalizare-obiecte-promotionale-tampografie

Tampografia este o metodă indirectă de personalizare prin care vopseaua se transferă pe obiecte cu ajutorul unui material din silicon, care preia design-ul de pe un clișeu, procedeu ce permite personalizarea unor obiecte cu forme neregulate, cilindrice dar și plane.

Datorită costurilor mici de producție, tampografia este foarte des folosită pentru a personaliza cantități mari de obiecte, cum ar fi pixurile sau brichetele, spre exemplu, însă design-ul este limitat la 2 culori, inclusiv auriu și argintiu. Tot legat de design, de reținut este faptul că dimensiunile trebuie sa fie relativ mici, de aceea cele mai tampografiate elemente sunt logo-urile sau informații scurte despre brand sau obiectul respectiv.

Se poate imprima pe: pixuri, stick-uri USB, mingii antistres etc.

gravură

personalizare-obiecte-promitionale-gravura

Gravura laser este o altă metodă profesională de personalizare a obiectelor dure, prin inscripționare, ceea ce duce, în final, la un produs premium, personalizat. Se pot inscripționa prin gravură laser materiale precum lemnul, metalul, plasticul, siliconul, însă design-ul trebuie să fie format din elemente pline, vectoriale și, bineînțeles, culoarea este influențată de materialul gravat.

Întotdeauna folosirea gravurii pe diverse obiecte a lăsat impresia de profesionalism și produse premium, fie că vorbim de diverse trofee sportive sau premii sub forme unor plăcuțe gravate, dar și obiecte banale și uzuale transformate în cadouri personalizate deosebite (pandantive, brichete, pixuri etc.).

Se poate grava pe obiecte din: lemn, metal, plastic, ceramică etc.

sublimare

personalizare-obiecte-promotionale-subliare

Sublimarea este o metodă de personalizare obiecte și textile în care căldura reprezintă elementul cheie pentru întregul proces. Cum se întâmplă asta? Design-ul este printat inițial pe o hartie specială pentru sublimare care, mai apoi, se aplică pe obiectul sau materialul dorit și se presează la o temperatură de aprox. 200 de grade, ceea ce permite vopselei pentru sublimare să se transfere perfect în material.

Sublimarea a devenit una dintre cele mai folosite metode de personalizare a obiectelor de plastic sau a materialelor dure, rigide pentru că posibilitățile sunt nelimitate atunci când vorbim de design. Pentru sublimare nu contează numărul de culori, însă personalizarea se realizează doar pe obiecte și materiale de culoare albă.

Se poate imprima pe: tricouri și echipamente din polyester, mousepad-uri, steaguri, căni, lanyard-uri, măști textile din polyester, umbrele etc.

vrei-servicii-grafica-design

Ai nevoie de un design pentru obiecte personalizate?

Echipa noastră de graficieni te poate ajuta în crearea identitații tale vizuale, oferind servicii integrate de grafică / design pentru toate produsele de care ai nevoie.

Ce trebuie să știm pentru o ofertă de preț obiecte personalizate:
 • cantitatea (de câte bucăți ai nevoie)
 • formatul printului (dimensiuni)
 • suportul (gramajul hârtiei și materialul ales)
 • orice alte detalii pe care le consideri importante
Fișiere acceptate pentru personalizare obiecte:

Ne poți trimite grafica în:

 • Adobe – Acrobat (.PDF), Illustrator (.AI), Photoshop (.PSD), InDesign (.ID)
 • CorelDraw (.cdr)
 • Alte formate: .TIF, .EPS, .JPEG (la rezoluție de minim 300dpi)

Grafica trebuie trimisă în format CMYK.

Modalități de plată:

La prima comandă

Modalități de livrare:
 • Ridicare de la sediu: Bd. Iuliu Maniu 7, Incinta Apaca, Corp 90A, Sector 6, București (GoogleMaps / Waze – „PRINTESCU”
 • Livrare prin curier pe tot teritoriul României.
  • CERE O OFERTĂ

   Te-ar mai putea interesa:

   carti-de-vizita-standard-premium

   Cărți de vizită

   flyere-pliante

   Flyere – Pliante

   mape-de-prezentare-A4-stanta

   Mape de prezentare

   etichete-stickere

   Etichete – Stickere