🎉 10 ani de Printescu!

printescu-10-ani

În 2013, când Printescu a devenit realitate și ne-am deschis porțile, am avut un prim scop clar în minte: să intrăm pe piață cu o abordare nouă, să oferim clienților o experiență personalizată, o comunicare sinceră și eficientă. Nu voiam simpli clienți, visam la parteneri valoroși și de încredere, pe termen lung.

În acești 10 ani, am încercat să oferim cele mai bune servicii de producție publicitară, de la print digital pe hârtie, la print digital pe textile, serviciile de personalizare textile fiind printre cele mai îndrăgite și apreciate de către clienții noștri. 

Astăzi, 10 ani mai târziu, avem alături de noi oameni minunați, care ne-au rămas alături încă de la început, dar și mulți parteneri noi; suntem recunoscători pentru fiecare în parte, ați fost și sunteți o sursa incredibilă de inspirație și entuziasm pentru noi și vă mulțumim că ne-ați ales să printăm ideile voastre creative. 

Am înțeles de la început cât de diverse pot fi nevoile clienților noștri, motiv pentru care am încercat să fim mai buni în fiecare zi, să fim la curent cu cele mai noi tehnologii din industrie, să vă punem la dispoziție materiale premium și soluții personalizate, astfel încât să putem răspunde nevoilor și cerințelor în continuă schimbare ale industriei. Vă mulțumim că faceți parte din povestea noastră! 💛